Sună azi!!
00 4 0724 201 158
Legal
Informațiile conținute în acest site au numai scop informativ general. Informațiile sunt furnizate de WBW Romexim Direct și în timp ce ne străduim să păstrăm informațiile actualizate și corecte, nu facem nicio declarație sau garanție de niciun fel, expresă sau implicită, cu privire la exhaustivitatea, exactitatea, fiabilitatea, adecvarea sau disponibilitatea cu privire la Site-ul sau informațiile, produsele, serviciile sau graficele conexe conținute pe site-ul web, în ​​orice scop. Orice încredere pe care o acordați acestor informații este, așadar, strict pe propria răspundere.

În niciun caz nu vom fi răspunzători pentru nici o pierdere sau deteriorare, incluzând, fără a se limita, pierderi sau daune indirecte sau consecvente sau orice pierdere sau deteriorare survenită în urma pierderii datelor sau a profiturilor rezultate din sau în legătură cu utilizarea acestui site.

Prin acest site puteți să vă conectați la alte site-uri care nu sunt sub controlul WBW Romexim Direct. Nu avem control asupra naturii, conținutului și disponibilității acestor site-uri. Includerea oricăror legături nu implică neapărat o recomandare sau susține opiniile exprimate în cadrul acestora.

Se depun toate eforturile pentru a menține site-ul în funcțiune fără probleme. Cu toate acestea, WBW Romexim Direct nu își asumă nici o responsabilitate și nu va fi răspunzător pentru faptul că site-ul este temporar indisponibil din cauza unor probleme tehnice independente de controlul nostru.